Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Juustoinen kesäkurpitsakranssi

Leipomo: Sokeripulla
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_kesäk-1_600x600.jpg

• 350 g kesäkurpitsaa
• 400 g vehnäjauhoja
• 2 tl suolaa
• 2 rkl leivinjauhetta
• 1 tl sokeria
• 150 g raastettua (parmesan) juustoa
• 200 g jääkaapikylmää voita
• 100 ml oliiviöljyä
• 100 ml maustamatonta jogurttia
• 80 ml maitoa
• voiteluun muna ja päälle n. 4 rkl juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa pitussuunassa puoliksi ja puolikaista n. 0,5 mm viipaleita. Jos kesäkurpitsa on isompi, leikkaa se pituussuunnassa neljään ja sitten viipaloi.

Sekoita isossa kulhossa jauhot, suola, leivinjauhe, sokeri ja raastettu juusto. Raasta karkealla raastimella kylmä voi suoraan jauheseokseen ja sekoita. Lisää öljy, jogurtti ja maito ja vaivaa taikina käsin tasaiseksi palloksi. Lisää kesäkurpitsapalat ja sekoita kevyesti käsin. Laita leivinpaperi uunipellille ja nosta taikinapallo keskelle.

Muotoile taikinasta kranssi.

Voitele päältä ja reunat kananmunalla ja ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200°C uunissa 25-30 minuuttia.

LiivatteetonPähkinätön

Kategoriat:

Muut suolapalatSuolaiset piirakatSyksy
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti