29.12.2019
• 5 pientä kananmunaa
• 200 g huoneenlämpöistä voita
• 2 dl sokeria
• 1,5 dl perunajauhoja
• 1,5 dl vehnäjahoa
• 1,5 tl leivinjjauhetta
• 1,5 tl vaniljasokeria
• vuoan voiteluun voisula ja korppujauetta
Mittaa kaikki aineet vatkauskulhoon. Vatka taikina sähkövatkaimella 7 minuuttia kuohkeaksi. Voitele ja korppujauhota 1,5 l kahvikakkuvuoka. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja laita 160 C asteiseen uuniin alimmaiselle tasolle paistumaan noin 50:ksi minuutiksi. Eri uuneissa voi paistolämpötila hieman vaihdella ja samoin
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1856 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂