29.12.2019
• 5 pientä kananmunaa
• 200 g huoneenlämpöistä voita
• 2 dl sokeria
• 1,5 dl perunajauhoja
• 1,5 dl vehnäjahoa
• 1,5 tl leivinjjauhetta
• 1,5 tl vaniljasokeria
• vuoan voiteluun voisula ja korppujauetta
Mittaa kaikki aineet vatkauskulhoon. Vatka taikina sähkövatkaimella 7 minuuttia kuohkeaksi. Voitele ja korppujauhota 1,5 l kahvikakkuvuoka. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja laita 160 C asteiseen uuniin alimmaiselle tasolle paistumaan noin 50:ksi minuutiksi. Eri uuneissa voi paistolämpötila hieman vaihdella ja samoin
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5515 tähteä
Maailman paras mutakakku
2747 tähteä
Mokkapalat
2490 tähteä
Brookies
1758 tähteä
Britakakku
1457 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂