22.4.2016
♦ 200 g maapähkinävoita
♦ 200 g ruokokidesokeria
♦ 1 iso kananmuna
Sekoita kulhossa maapähkinävoi ja ruokokidesokeri. Riko joukkoon kananmuna. Sekoita tasaiseksi taikinamassaksi. Ota taikinasta noin saksanpähkinän kokoisia paloja, pyöritä ne palloiksi ja asettele pallot leivinpaperin päälle uuninpellille. Paina haarukalla jokaiseen keksiin kuvio. Paista keksejä 175 asteessa noin 7-10 minuuttia. Keksit on hieman pehmeitä eli anna niiten jäähtyä uunipellilla ennen kuin siirrät ne tarjottimelle. Nämä keksit ovat erittäin herkullisia sellaisenaan, mutta halutessasi voit keksit myös täyttää.
Mun täytteessä on banaania, maapähkinävoita ja tuorejuustoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nuo ovat kivoja leipoa kun kaveri soittaa että on tulossa käymään ja kaverin saapuessa onkin tuoreet keksit kahvipöydässä 😀