Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Muut juhlapöydän kakut Nähty 865 kertaa
 
13.08.2018
 
3 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTIBrownies pohjainen tuorejuustokakku / leivokset


Käytin neliskantista irtopohjavuokaa 23,5 x 23,5 cm. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.

• Browniwes-pohja Kinuskikissalta

tuorejuustokuorrute:

• 450 g tuorejuustoa

• 50 g smetanaa

• 1,5 dl sokeria

• 2 tl vaniljasokeria

• 2 kananmunaa

• 1 rkl vehnäjauhoja

 

Valmista brownies pohja. Paista 175°C 10-15 minuuttia. Kun pohja paistuu valmista tuorejuustotäyte.

Mittaa kaikki aineet kulhoon. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada täyte paistunut pohjalle. Alenta uunin lämpötila 160°C ja paistaa kakkua vielä 35-40 minuuttia. Jäähdytä kakku kunnolla. Koristele mieleiseksi.