Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Sokeripulla

Brownies pohjainen tuorejuustokakku / leivokset

13.8.2018

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_IMG_8024_600x600.jpg

Käytin neliskantista irtopohjavuokaa 23,5 x 23,5 cm. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.

• Browniwes-pohja Kinuskikissalta

tuorejuustokuorrute:

• 450 g tuorejuustoa

• 50 g smetanaa

• 1,5 dl sokeria

• 2 tl vaniljasokeria

• 2 kananmunaa

• 1 rkl vehnäjauhoja

 

Valmista brownies pohja. Paista 175°C 10-15 minuuttia. Kun pohja paistuu valmista tuorejuustotäyte.

Mittaa kaikki aineet kulhoon. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada täyte paistunut pohjalle. Alenta uunin lämpötila 160°C ja paistaa kakkua vielä 35-40 minuuttia. Jäähdytä kakku kunnolla. Koristele mieleiseksi.

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Kategoriat

Muut juhlapöydän kakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa