9.10.2020
• 2 kananmunaa
• 150 g vehnäjauhoja
• 150 g sokeria
• 2 tl leivinjauhetta
• 5 tl unikonsiemenettä
• 200 g banaaneja (ilman kuorta)
• 1 dl maitoa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita kuivat aineet ja unikonsiemenet keskenään. Sekoita maito ja haarukalla soseutettu banaanit keskenään ja lisää vuorotelleen jauhojen kanssa muna-sokerivaahtoon. Sekoita käsiin. Kaada taikina öljytyyn suorakaiteeseen vuokaan (n. 11×28) Paista uunin keskitasossa 175°C n. 40-50 minuuttia. Tarkista puutikulla kakun kypsyys. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja kumoa kakku.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä