Kinuskileipomo Sokeripulla

Kategoria: Jäätelöt,  Jälkiruoat,  Kesä Nähty 402 kertaa
 
01.06.2019
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIBanaani – maapähkinävoi jäätelö


Ylikypsässä banaanissa on eniten sokeria. Se on nyt makuasia että lisätäänko sokeria tai ei. Sen takia sokerin määrä on suluissa.

• 3 (ylikypsä) banaania
• 3 rkl maapähkinävoita
• (1 rkl ruokokidesokeria)
• 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
 
Kuori banaanit. Viipaloi ne ja laita pakkaseen 3 – 4 tunniksi tai yön yli. Laita banaaniviipalet, maapähkinävoi, (sokeri) ja kaakaojauhe tehosekoittimeen ja sekoita hyvin keskenään. Ensin se menee vaan ihan muruksi, mutta kohta se alkaa muutua kermaisemaksi. Nauti samantien !