Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
Ylikypsässä banaanissa on eniten sokeria. Se on nyt makuasia että lisätäänko sokeria tai ei. Sen takia sokerin määrä on suluissa.
• 3 (ylikypsä) banaania
• 3 rkl maapähkinävoita
• (1 rkl ruokokidesokeria)
• 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuori banaanit. Viipaloi ne ja laita pakkaseen 3 – 4 tunniksi tai yön yli. Laita banaaniviipalet, maapähkinävoi, (sokeri) ja kaakaojauhe tehosekoittimeen ja sekoita hyvin keskenään. Ensin se menee vaan ihan muruksi, mutta kohta se alkaa muutua kermaisemaksi. Nauti samantien !
Kategoriat
JäätelötJälkiruoatKesä
Lisää suosikkeihin
Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.
Onpa kivan kuuloinen herkku! Melkein kuin suklaanmakuista banaanijätsiä. Tummuneet banaanit siis herkulliseen uusiokäyttöön. Menee kokeiluun! 🙂