31.5.2019
• 3 kypsää banaania
• 2 sl sitruunamehua
• 3 dl sokeria
• 200 g voita
• 3 munaa
• 4 dl vehnäjauhoja
• 2 tl leivinjauhetta
• 2 tl jauhettua kanelia
• 1 tl jauhettua inkivääriä
Muussa banaanit haarukalla soseeksi, lisää sitruunamehu ja sekoita. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vatkaten yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vuorotelleen banaanimuussin kanssa muna – voi vaahtoon. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja tasoita. Paista 175 asteessa 55 – 60 minuuttia. Koristele tomusokerilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tästä ei kakku enää komeammaksi muutu! Ja herkullisuus on taattu, kun pääroolissa on ihana banaani. Inkiväärin ja kanelin ryydittämänä. Plussapisteitä ropisee myös siitä, että kakun maku (oletettavasti)vain paranee päivän, parin odottelulla. 🙂