Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Sokeripulla

Aamu leipäset

13.4.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_ho_600x600.jpg

1 päivä
♦ 1 l mieluisa jogurttia
♦ 2 dl raejuustoa
♦ 450 g riisihiutaleita

2 päivä
♦ 1 sl vehnäjauhoja
♦ 1 tl suolaa
♦ 0,5dl voisulaa tai oliiviöljyä
♦ 3 dl maissihiutaleita
♦ 1 kananmuna

Valmistusohje:
1 päivä

Sekoita jogurtti ja raejuusto keskenään. Lisää riisihiutaleet. Peitä kulho tuorekelmulla ja anna tekeytyä jääkapissa seuraavaan päivään.

2. päivä
1. Sekoita vehnäjaho, suola, voi tai öljy ja maissihiutaleet keskenään. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää seokseen. Sekoita tasaiseksi ja lisä seos jogurti-hiutale seokseen. Sekoita tasaiseksi. Jos taikina on liian paksu (puuromaista) lisää vähän jogurttia.
3. Taputtele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, koko pellin kokoiseksi levyksi.
4. Paista + 225 C:ssa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes paistos on ottanut kullanruskean värin.
5. Anna jäähtyä. Leikkaa sopiviksi paloiksi ja tarjoa esim. raejuuston kera.

[myllynparas]

Kategoriat

Leivät, sämpylät ja rieskatSuolaiset piirakatYhteistyöreseptit

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_juustune_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen piirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_Prantsuse_400x400.jpgSokeripullaRanskalainen omenakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_lusikkaletut_400x400.jpgSokeripullaMuhkeat kevätsipulipannarit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_banaani-mooni-1_400x400.jpgSokeripullaBanaani-unikonsiemenkakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_aronia-1_400x400.jpgSokeripullaMarja-aronia juustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2171_kesäk-1_400x400.jpgSokeripullaJuustoinen kesäkurpitsakranssi

Kommentit (3)

Kinuskiemo
14.4.2015 23:52

Ok. Itse asiassa ihan hyvä tapa. Illalla voi tehdä tavallaan jo puolet hommasta. Aamulla loppu sujuu yhdessä hujauksessa. Työ on kivasti jaettu kahdelle päivälle. 🙂

Lissy
Kinuskileipomo Lissy
14.4.2015 23:32

Iseasiassa en ymmärrä miksi edellisellä päivällä laitetaan osat aineet!? Mutta näin olen tehnyt että illalla laitan ”juuren” ja aamulla jatkuu käden käänteessä 🙂

Kinuskiemo
14.4.2015 22:35

Lautasella leipäset näyttävät maukkailta ja ovat paistuneet kauniin värisiksi. Raejuusto sopii varmasti hyvin leipästen seuraksi.
Eivät valmistu ihan käden käänteessä, mutta hyvää kannattaakin vähän odotella! 😉

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa