2.10.2016
• 500 g omenia paloiteltuna
• 2 kananmunaa
• 150 g sokeria
• 1 dl vehnäjauhoja
• 1 tl leivinjauhetta
• 2,5 dl kookoshiutaleita
• 100 g voisulaa
Ripottele voideltuun vuokaan (ø 24cm) paloiteltu omenat. (Itse vuorasin vuoan leivinpaperilla). Vaahdota kannamunat ja sokeri. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kookoshiutaleet ja leivinjauhe. Lisää seos taikinaan. Viimeisenä lisää voisula ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina omenien päälle tasaisesti. Paista kakkua 200 asteessa 20-25 minuuttia. Kumoa kakku tarjoiluvadille hieman jäähtyneenä. Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä