2.10.2016
• 500 g omenia paloiteltuna
• 2 kananmunaa
• 150 g sokeria
• 1 dl vehnäjauhoja
• 1 tl leivinjauhetta
• 2,5 dl kookoshiutaleita
• 100 g voisulaa
Ripottele voideltuun vuokaan (ø 24cm) paloiteltu omenat. (Itse vuorasin vuoan leivinpaperilla). Vaahdota kannamunat ja sokeri. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kookoshiutaleet ja leivinjauhe. Lisää seos taikinaan. Viimeisenä lisää voisula ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina omenien päälle tasaisesti. Paista kakkua 200 asteessa 20-25 minuuttia. Kumoa kakku tarjoiluvadille hieman jäähtyneenä. Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä