Kinuskileipomo lintzu

Kategoria: Joulu Nähty 22737 kertaa
 
02.01.2017
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIServetin taitteluideoita


Näin jouluna on kiva istahtaa pöydän ääreen, syödä hyvää ruokaa ja nauttia yhdessäolosta. Monet haluavat panostaa juuri ruokaan, ja siksi keräsin neljä servetin taitteluohje ideaa, jotka voisivat olla söpöt jouluiseen kattaukseen. Kaikki nämä ovat helppoja tehdä, eikä vaadi paljoa aikaa. Toivottavasti näistä on apua! 😀

Collage 2016-12-18 16_59_27

1: Joulutossut, 2: Joulukuusi, 3: Sydän, 4: Tasku

Joulutossu

DSC_1022

1 tossu

1. Viikkaa neliön muotoinen servetti puoliksi, ja sitten vielä uudestaan puoliksi
2. Taita reunat alas servetin keskikohdalta
3-4. Taita reunat uudelleen keskelle

2 tossu

5-6. Käänä puoliskot vastakkain, niin että sileä reuna jää ylöspäin
7. Käännä tossun yksi puoli varreksi, ja alemman puolen kahtia
8. Käännä alempi puoli tossun sisään

Joulukuusi

DSC_1043

joulukuusi 1

1. Käännä servetti niin päin että aukko on sinuun päin
2-3.Viikkaa ylös yksi kerros kerrallaan
4. Käännä työ

joulukuusi 2

4-5. Taita molemmat sivut toiselle sivulle
6. Käännä työ
7. Taita ensimmäinen kerros ylös, niin että laitat seuraavat edellisen kerroksen alle

Sydän

sydän 1

1-2. Taita servetti nsiksi puoliksi ja sitten uudelleen puoliksi
3-4. Taita servettin molemmat puolet ylös keskikohdasta

sydän 2

5. Aloita viikkaamalla sisäpuolen reunukset sisälle päin
6. Jatka sitten ulkoreunuksilla kunnes saat sydämmen muotoisen servetin
7. Taita vielä yläreunukset että saat tasaisen sydämen

Tasku

tasku 1

1. Käännä liina niin, että avoin sivu on pois päin itsestäsi vasemmalla
2. Taita ylin kerros puoliksi liinan kulmat vastakkain
3. Käännä liina niin, että avoin kulma osoittaa oikealle pois itsestäsi päin
4. Taita liinan oikeasta sivusta n.1/3 osa keskelle päin

tasku 2

5. Tee samoin vasemmalle puolelle, ja taita sitten kulma oikean kulman alle
6. Käännä liina toisin päin