20.4.2015
Reseptistä tulee kaksi 1 litran leipää tai yksi 2 litran leipä
Tarvitset:
5 dl Myllyn paras erikoisvehnäjauhoja
2 dl Myllyn paras graham täysjyvävehnäjauhoja
3 dl Myllyn paras ruisvehnäjauhoja
2 1/2 dl Myllyn paras ruishiutaleita
1 dl Myllyn paras kauraleseitä
1 tl suolaa
4 tl ruokasoodaa
1 l piimää
2 dl siirappia
(Rasvaa + hiutaleita leipävuokaan)
Voitele ja jauhota leipävuoka tarvittaessa. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Sekoita kaikki kuivat aineet huolellisesti keskenään ja lisää piimä ja siirappi. Kaada taikina vuokaan/vuokiin ja paista alimmalla tasolla n.1 1/2 tuntia.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo: Kiitos paljon! 😀 Ja kiitos että huomautit kirjoitusvirheestä! Menen pikaisesti muokkamaan reseptiä.. 😉