23.3.2015
n.16 palaa
Pohja:
125 g voita
75 g Fazerin vadelma-tummasuklaa
2 dl sokeria
vähän suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 huoneenlämpöistä munaa
2 dl vehnäjauhoja
Päälle:
n. 1/2 pussia mini vaahtokarkkeja
25 g vadelma tummasuklaata paloina
25 g tummasuklaata paloina
Sulata voi kattilassa , ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaapalat. Sekoittele kunnes suklaa on sulanut ja lisää muut aineet yksi kerrallaan.
Vuoraa pieni vuoka leivinpaperilla (esim. uunivuoka niin kuin minulla oli) ja kaada taikina vuokaan. Paista pohja 175 asteessa n.25 min. Lisää sitten vaahtokarkit ja suklaat melkein valmiiseen brownie-pohjaan ja jatka paistamista vielä n.5 minuuttia, ole kuitenkin varovainen etteivät vaahtokarkit tummu liikaa. Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa sitten paloiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mari-Johanna: Kiitos paljon! 😀
Kinuskiemo: Hihi, hyvä että näyttää hyvältä, koska hyvää se myös on! 😀