Kinuskileipomo lintzu

Kategoria: Suolaiset piirakat Nähty 11907 kertaa
 
03.04.2016
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIKatkarapupiirakka


Pitkän tauon jälkeen olen taas täällä! Eilen tuli sellainen hetki, kun teki tosi paljon mieli katkarapuja. Lopuksi päätin että leivon katkarapupiirakan. Koska lopputulos oli tosi hyvä ja maukas, ajattelin jakaa sen tänne. 🙂

Resepti n.12 palaa

Pohja:
1 paketti Sunnuntain ruisperunataikinaa

Täyte:
2 munaa
1 prk creme bonjur tilli & sitruuna
1 dl maitoa
1/2 pss juustoraastetta
1 punasipuli
1/2 pss pirkka katkarapuja
1 parsakaali
Mausteita: suolaa, tilliä, persiljaa, paprikamaustetta, chiliä

Kauli piirakkataikina ja levitä se 24 cm irtopohjavuokaan.
Keitä parsakaali ja sulata katkaravut. Pilko punasipuli.
Täyte: sekoita munat, creme bonjur, maito ja juustoraaste, lisää mausteita maun mukaan.
Levitä katkaravut, punasipuli palat sekä parsakalit pohjan päälle. Kaada päälle munamaito.
Paista 200’c n.35 min.