3.4.2016
Resepti n.12 palaa
Pohja:
1 paketti Sunnuntain ruisperunataikinaa
Täyte:
2 munaa
1 prk creme bonjur tilli & sitruuna
1 dl maitoa
1/2 pss juustoraastetta
1 punasipuli
1/2 pss pirkka katkarapuja
1 parsakaali
Mausteita: suolaa, tilliä, persiljaa, paprikamaustetta, chiliä
Kauli piirakkataikina ja levitä se 24 cm irtopohjavuokaan.
Keitä parsakaali ja sulata katkaravut. Pilko punasipuli.
Täyte: sekoita munat, creme bonjur, maito ja juustoraaste, lisää mausteita maun mukaan.
Levitä katkaravut, punasipuli palat sekä parsakalit pohjan päälle. Kaada päälle munamaito.
Paista 200’c n.35 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mari: Kiitos paljon ja kokeile ihmeessä! 😀
Nalanmuru: Kiitos! 😀 Ja kyllä, valmistaikinat ovat oikeen oivia kiiren keskellä, ja useimmat ovat myös hyviä.