16.10.2016
n. 25 macaronia
170g siivilöityä tomusokeria
110g siivilöityä mantelijauhetta
90g munanvalkuaista (n. 3kpl)
2rkl sokeria
punaista elintarvikeväriä
Vadelmamarmeladia
Sekoita keskenään siivilöity tomusokeri ja mantelijauhe.
Vatkaa valkuaiset kuohkeiksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on jäykkää. Kääntele vaahdon joukkoon manteli- tomusokeriseos ja elintarvikeväri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pursota taikinasta n. 3cm kiekkoja leivinpapereilla vuoratuille uunipellelille. Anna kiekkojen levätä pellillä 45min.
Lämmitä uuni 125 asteeseen. Paista macaroneja yksi pelti kerrallaan noin 20 min. Valmiit macaronit irtoavat helposti leivinpaperista.
Anna macaronien jäähtyä. Levitä marmeladia puolelle marenkikiekoista ja paina toinen kiekko päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Täytyy yhtyä Irzun sanoihin, että onpas mielettömän hienon näköiset macaronit!
Ja myös siihen, että itsellä ei tosiaan vielä tuollaisia ole tullut, nuohan ovat jo taideteoksia! Onnistumisia on kyllä ollut mutta macaroneilla en elantoani ansaitsisi. Sinä sen sijaan voisit perustaa macaron puodin! 🙂