13.8.2016
Piirakkapohja
100g margariinia
70g gluteenitonta kaurajauhoa
120g mantelijauhetta
100g sokeria
1tl vaniljasokeria
90g maissitärkkelystä
1 kananmuna
1tl psylliumia
ripaus suolaa
Täyte
5dl raparperihilloa
Päälle
3-4 omenaa
kanelia
sokeria
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita piirakkapohjan ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Painele taikina 24cm kokoiseen piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 10min.
Levitä raparperihillo esipaistetun pohjan päälle. Viipaloi omenat ohuiksi suikaleiksi ja asettele omenaviipaleet hillon päälle. Ripottele päälle sokeria ja kanelia. Halutessasi voit vielä laittaa omenien päälle muutaman nokareen margariinia. Paista piirakkaa n. 25min.
Nauti lämpimänä jäätelön kanssa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskiemo kommentistasi! Itsekin yllätyin kuinka hyvännäköinen lopputuloksesta tuli 😄 omenoita en tosissaan kuorinut kun oli kotimaisia omenoita käytössä!