Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Pikku Myy

Ferrero Rocher- suklaakakku

16.11.2017

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20170407_120622_324_600x600.jpg

Kakkupohja
75g voita
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl ruokasoodaa
3 1/2 dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 1/4 dl maitoa
1 1/2 dl kuumaa espressoa tai vahvaa kahvia

Täyte
200g tummaa suklaata
300g huoneenlämpöistä voita
3 1/2 dl tomusokeria
1 1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl vaniljatahnaa tai vanilja- aromia
4 rkl kuohukermaa

Kostutus
Maitoa + vaniljaa

Lisäksi
Väliin 6kpl Ferrero Rochereita
Koristeluun Ferrero Rochereita ja pähkinärouhetta

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele tai vuoraa leivinpaperilla kaksi 15cm kakkuvuokaa.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Siivilöi kulhoon kaikki kuivat aineet paitsi sokeri. Lisää loput aineet ja vatkaa taikina sileäksi. Jaa taikina vuokiin ja paista noin 30min.

Kuorrutetta varten sulata suklaa ja anna jäähtyä. Vatkaa voi vaaleaksi ja kuohkeaksi. Lisää joukkoon vähitellen tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa ja vanilja. Lisää kerma vähitellen ja vatkaa seosta muutama minuutti kunnes sileää.

Rouhi 6kpl Ferrero Rochereita. Leikkaa kakkupohjat puoliksi.

Kokoa kakku! Kostuta kakkupohjat vaniljamaidolla, laita väliin kuorrutetta ja rouhittuja Ferrero Rochereita. Koristele Ferreroilla ja pähkinärouheella.

Ainesosat

Suklaa

Kategoriat

Täytekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20171210_142203_400x400.jpgPikku MyyJouluinen karpalo- kinuskikakku
8
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20170407_120622_324_400x400.jpgPikku MyyFerrero Rocher- suklaakakku
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20170304_184602_764_400x400.jpgPikku MyyOreo- kakku
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20161213_192755_400x400.jpgPikku MyyJouluinen piparminttukakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20161010_125124-1_400x400.jpgPikku MyyHerkkumarenkeja
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22518_IMG_20161015_191247_400x400.jpgPikku MyyPastellikakku
2

Kommentit (4)

Lindajohanna
Kinuskileipomo Lindajohanna
18.11.2017 22:43

Kiitos kinuskiemo!😄 jep, tässä kaksi kakkupohjaa puoliksi, eli neljä kerrosta. Korkeutta on sen verran, että riittää 10-15hlö ☺

Kinuskiemo
18.11.2017 12:50

Suklaanystävän unelmakakku! 🙂 Sitä syö silmillään jo, ennenkuin on saanut kakkulapion käteensä! Kakku näyttää hauskalta, kun pieneen kokoon(halkaisija 15 cm) nähden korkeutta riittää. Korkeuteen käytit siis kahden vuoan kakkupohjat? Kuinkahan monelle tästä riitti herkuteltavaa?

Lindajohanna
Kinuskileipomo Lindajohanna
17.11.2017 11:11

Kiitos mari-johanna kommentistasi! 😍

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
17.11.2017 06:37

No voihan nenä! 🙂 Tästä ei kyllä kakku enää paljon upeammaksi muutu! On korkeutta, on makua ja on näköä kaikessa yksinkertaisuudessaan! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa