8.11.2013
Kääretorttupohja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan varovasti sekoittaen.
Paista uunissa 225 asteessa noin 6-7 min.
Kumoa leivinpaperille ja anna jäähtyä täytteen teon ajan.
Mangotäyte
Vatkaa vispikerma ja lisää mangotuorejuusto ja vaniljakreemijauhe vatkatun kerman joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Lisää täyte jäähtyneen kääretorttulevyn päälle ja kääri rullalle. Anna hetki vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämä juhlaleivonnaisten klassikko saanut erityisen herkullisen täytteen: mangotuorejuustoa ja kermavaahtoa. Nam, nam!