Kinuskileipomo leivontano

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut Nähty 1116 kertaa
 
04.02.2018
 
1 kommentti

Erityisruokavaliot: Vegaaninen

Vegaaninen mariannejuustokakku


Fazerin ohjeella tehty vegaaninen tummasuklaa-marianne juustokakku. Kakun tein 24cm vuokaan jotta kakusta tulisi n.3cm korkea, koska kakku on itsessään melkotuhti joten lisäsin siihen viinimarjoja joka tekee kakusta taivaallisen hyvän, mukavaa kirpeyttä tuhtiin suklaakakkuun

Pohja
175 g (1 paketti) Fazer Moomin -kuviokeksejä
75 g margariinia

Täyte
6 dl soijavispikermaa
350 g Fazer tumma premium -leivontasuklaata
20 kpl Marianne-karkkeja murskattuna

Pinnoita 24cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa muumikeksit ja sulata margariini. Yhdistä ja sekoita.

Painele keksiseos kakkuvuoan pohjalle tasaiseksi pohjaksi. Laita kylmään kovettumaan.

Paloittele leivontasuklaa ja sulata mikrossa. Murskaa Marianne-karkit esim. muovipussissa. Vaahdota soijavispikerma ja lisää sulatettu (hieman jäähtynyt) suklaa sekä Marianne-murska. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli.