Pinnoita 16-20cm irtopohjallinen vuoka leivinpaperilla.
Murskaa keksit esim. muovipussissa muruseksi ja lisää sulatettu voi.
Painele vuoan pohjaan– laita pohja kylmään jähmettymään täytteen teon ajaksi
Sulata suklaat omissa kulhoissaan mikrossa 30s välein sekoittaen
Vatkaa vispi ja kuohu samassa kulhossa, lisää joukkoon huoneenlämpöinen notkistettu tuorejuusto
Jaa massa 2 osaan
Lisää ensimmäiseen osaan sulatettu hiemanjäähtynyt valkosuklaa vatkaimella sekoitettuna
Lisää toiseen massaan sulatettu tummasuklaa, samaa vatkainta voi käyttääTässä kohtaan voit laittaa massat kerroksittain ja painella pohjaan, kakkuun kannattaa lisätä reunakalvo jos sellaisen omistaa koska kakku on korkea joka helpottaa tarjolle laittoa, itse tässä kohtaan tein tällä kertaa pienen muutoksen.. Jos haluaa tummasuklaan ns yllätykseksi sisälle kannattaa näin tehdä: Tee puolikas tummasuklaa massa edellisenä päivänä, pakasta massa– jos levyke on liian iso pilko veitsellä reunoja pienemmäksi. Valmista valkosuklaa massa ja kaada kakun päälle. Massa on melko paksu, mutta kevyellä vatkauksella ohuempaa.
Ihanalta näyttää! Tosi kauniisti olet koristellut. Onnellinen se hääpari, joka tämän on juhliinsa saanut. 🙂