24.3.2015
100g valkosuklaata
100 voita
2 1/4dl sokeria
2 munaa
2 dl gluteenittomia jauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
2dl manteleita ja pähkinöitä
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Sulata suklaa ja voi. Lisää sokeri, kun suklaa ja voi ovat vähitellen sulaneet.
Sekoita tasaiseksi. Lisää munat seokseen vatkaten. Yhdistö loput aineet ja lisää taikinaan.
Sekoita taikinaa sen verran, että se on tasaista. Kaada se vuorattuun, neliskulmaiseen uunivuokaan.
Vuoan mitat minulla olivat: 20×30. Vuoraamisen sijaan voit myös voidella ja jauhottaa vuoan.
Paista uunissa 20-30 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi kiitos! Näistä kommenteista tulee aina niin hyvä mieli. 🙂 Varsinkin nyt tuli hyvään saumaan,kun olen juuri lähdössä kouluun. Jaksaa tämänkin päivän. Heistä molemmat pitivät kovasti ja mamma jopa innostui auttaamaankin. Hän onkin leipurimestari! Ja voithan aina tulla meille ja maistaa tätä, tai todennäköisempi vaihtoehto: koittaa itse. 😉