24.7.2015
150g voita
3/4 dl fariinisokeria
1 muna
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
300g vadelmia
2 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maitosuklaata
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota voi ja fariinisokeri. Lisää joukkoon muna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat tasaisesti.
Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes piiras tuntuu kypsältä. Jäähdytä.
Vaahdota vispikerma. Notkista tuorejuusto. Sulata paloiteltu suklaa. Lisää notkistetun tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa erissä välillä sekoittaen. Sekoita loppuksi joukkoon kermavaahto ja vaniljasokeri. Tarista maku.
Piiraan jäähdyttyä nostele pohjan päälle vadelmia. Jaa sen jälkeen seos pohjan ja vedelmien päälle. Ripottele vielä pinnalle vadelmia halutessasi.
Tämän jälkeen sinulla on oikeus kutsua kaikki syömään ja nauttimaan. 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos jjjeen. Sitä hetkeä todella kannattaa odottaa, että pääsee keräämään. Vadelmat ovat niin herkullisia. 🙂