Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Apulaiskeittiö

Vadelma-suklaapiiras

24.7.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150704_142336_600x600.jpg

150g voita
3/4 dl fariinisokeria
1 muna
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria

300g vadelmia
2 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maitosuklaata
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota voi ja fariinisokeri. Lisää joukkoon muna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat tasaisesti.

Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes piiras tuntuu kypsältä. Jäähdytä.

Vaahdota vispikerma. Notkista tuorejuusto. Sulata paloiteltu suklaa. Lisää notkistetun tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa erissä välillä sekoittaen. Sekoita loppuksi joukkoon kermavaahto ja vaniljasokeri. Tarista maku.

Piiraan jäähdyttyä nostele pohjan päälle vadelmia. Jaa sen jälkeen seos pohjan ja vedelmien päälle. Ripottele vielä pinnalle vadelmia halutessasi.

Tämän jälkeen sinulla on oikeus kutsua kaikki syömään ja nauttimaan. 😉

Ainesosat

SuklaaVadelma

Kategoriat

KesäMakeat piirakatMuut juhlapöydän kakutMuuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_Snapchat-1200487675_400x400.jpgApulaiskeittiöNutellajuustokakku twistillä
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_20150715_215618_400x400.jpgApulaiskeittiöKinuskikakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150704_142336_400x400.jpgApulaiskeittiöVadelma-suklaapiiras
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150630_173516_400x400.jpgApulaiskeittiöOmenakeikauskakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150613_133523_400x400.jpgApulaiskeittiöHelpot mansikkamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150605_081227_400x400.jpgApulaiskeittiöKuningattaren rahkakakku

Kommentit (4)

leipurin apulainen
Kinuskileipomo leipurin apulainen
25.7.2015 08:09

Kiitos jjjeen. Sitä hetkeä todella kannattaa odottaa, että pääsee keräämään. Vadelmat ovat niin herkullisia. 🙂

leipurin apulainen
Kinuskileipomo leipurin apulainen
25.7.2015 08:06

Kiitos kommentistasi mari-johanna. Se todella on hyvää, suosittelen kokeilemaan. 😉

jjjeen
Kinuskileipomo jjjeen
24.7.2015 16:14

Oi nam! En malta oottaa, milloin saa omalta pihalta tuoreita vadelmia. Herkullisen oloisen ohjeen olet kehitellyt, kivan erilainen, kun täytetään vasta pohjan paistamisen jälkeen 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
24.7.2015 11:45

Suklaa ja vadelmat, mikä pettämätön liitto! 🙂 Tämä on varmasti hyvää! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa