5.7.2015
75g sulatettua voita
3/4dl ruokosokeria
3 omenaa
200g voita
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl inkivääriä
2tl kanelia
2dl ruokosokeria
2 kananmunaa
Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka rypistetyllä leivinpaperilla. Toisin sanoen ota tarvitsemasi pala leivinpaperia, rypistä se ja aukaise. Kuori ja pilko omenat suikaleiksi. Kaada voi vuokaan, jossa on rypistetty leeivinpaperi. Ripottele ruokosokeria kaikkialle ja pinoa omenat vuokaan. Laita vuoka hetkeksi syrjään ja ota kulho, missä voit tehdä taikinan. Kaada hieman pehmeä voi kulhoon ja lisää sinne ruokosokeri. Vatkaa voi ja ruokosookeri. Lisää munat yksitellen taikinaan. Lopuksi vielä kuivat aineet siivilöiden. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla sitä 35 minuuttia. Paiston jälkeen anna jäähtyä ja kumoa tarjoiluastialle. Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä