Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Apulaiskeittiö

Kinuski-pannacottakakku

3.11.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_20141101_141709_600x600.jpg

 

Pohja:
200g digestive-keksejä
 100 g voita

Pannacotta-täyte:
4 liivatelehteä
4 dl kuohukermaa
4 dl täysmaitoa
2 ½ dl fariinisokeria

Vadelmahilloke:

½ tl rosmariinia
200 g vadelmia
4 rkl hillosokeria
4 tl sitruunamehua

Laita digestive-keksit pakastuspussiin ja painele murumaiseksi. Sulata voi ja yhdistä keksimurskan kanssa. Painele seos tiiviisti kakkupohjavuokaan. Nosta pakastimeen puoleksi tunniksi, jotta pohja kovettuu.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kerma, maito ja fariinisokeri kattilaan. Kiehauta. Sekoita joukkoon liotetut liivatteet. Jäähdytä haaleaksi. Sekoittele välillä, jotta pintaan ei muodostu kuorta.

Kaada pannacotta-täyte kakkupohjavuokaan. Anna täytteen valua rauhallisesti ohuena nauhana, jotta se ei riko keksipohjaa. Nosta jääkaappiin hyytymään noin kolmeksi tunniksi.

Hienonna rosmariini huhmareella. Laita rosmariini, vadelmat, hillosokeri ja sitruunamehu kattilaan. Keitä hilloketta liedellä noin 5 minuuttia, kunnes se muuttuu paksummaksi. Anna jäähtyä.

Kaiverra hyytyneeseen pannacottaan sydämen/sydämmien muotoinen kolo. Täytä vadelmahillokkeella.

Kategoriat

KahvikakutMuut juhlapöydän kakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_Snapchat-1200487675_400x400.jpgApulaiskeittiöNutellajuustokakku twistillä
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_20150715_215618_400x400.jpgApulaiskeittiöKinuskikakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150704_142336_400x400.jpgApulaiskeittiöVadelma-suklaapiiras
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150630_173516_400x400.jpgApulaiskeittiöOmenakeikauskakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150613_133523_400x400.jpgApulaiskeittiöHelpot mansikkamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18865_IMG_20150605_081227_400x400.jpgApulaiskeittiöKuningattaren rahkakakku

Kommentit (2)

leipurin apulainen
Kinuskileipomo leipurin apulainen
8.11.2014 10:38

Kiitos Kinuskiemo! Uusi puhelin ja uudet kujeet. 😉 Ehkä se pitää paikkaansa, että kuva kertoo enemmän, kuin sata sanaa.

Kinuskiemo
4.11.2014 19:14

Nokkelasti tuunasit Kinuskikissan reseptistä kakun. Hyvältä näyttää, ja moni on varmasti kiinnostunut kokeilemaan reseptiä myös kakkumuodossa. Hyvä homma! 🙂

Jipii! Nyt ilmestyivät resepteihisi kuvat! Olenkin toivonut sitä, sillä kuva kertoo paljon. Joku väittää, että ”enemmän kuin sata sanaa!” 😉

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa