27.10.2014
Ainekset:
3dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
150g margariinia tai voita
1tl vaniliinisokeria
1tl leivinjauhetta
3/4dl maitoa
1 kananmuna
pinnalle:
3-4 pientä omenaa
vuokaan:
margariinia
Ohje:
Voitele suurehko piirasvuoka ja pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Poista omenista siemenkota ja leikkaa pieniksi lohkoiksi.
Nypi kulhossa vehnäjauhot, sokeri ja margariini muruseokseksi.
Ota toiseen astiaan taikinasta 1½dl pintaa varten.
Sekoita kulhoon jääneeseen (isompaan osaan) vaniliinisokeri, leivinjauhe, maito ja muna.
Levitä taikina vuokaan ja asettele lohkot päälle. Ripottele pinnalle muruseos.
Paista torttua uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä