25.4.2015
Ainekset:
5 omenaa
Kanelia maun mukaan
3/4dl fariinisokeria
N.100g voita
1dl sokeria
3dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
Lisäksi:
3dl kermaa/ vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Jäätelökin sopii oikein hyvin.
Pese omenat, poista siemenkota ja leikkaa omenat lohkoiksi uunivuokaan. Ripottele päälle fariinisokeri ja kaneli. Sekoita voi, sokeri ja kaurahiutaleet keskenään. Levitä muruseos omenoiden päälle. Paista 225-asteisessa uunissa keskellä n.25 minuuttia. Vaahdota kerma/vaniljakastike ja tarjoile!
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos kommentistasi! Äitikin tykkäsi, kun tuli töistä. Yleensä hän tekee minulle ja muullekkin perheelle, mutta nyt oli vaihteeksi minun vuoroni kokata.:) Karkkilakkokaan ei vielä ole tuntunut missään mutta senkin aika varmaan koittaa vielä. 😉 😛