14.5.2015
3 kananmunaa
sokeria
perunajauhoja
vehnäjauhoja
1 tl leivinhauhetta
2,5 dl vatkautuvaa vaniljakastiketta
elintarvikeriä
hopeakuulia
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Laita työtasolle kolme samanlaista (läpinäkyvää) lasia. Riko ensimmäiseen lasiin kolme kananmunaa. Kaada toiseen lasiin saman verran sokeria, mitä kananmuniakin on. Ripottele lasiin puolet peruna- ja puolet vehnäjauhoja. Lisää vielä leivinjauhe. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Kaada sekaan jauhot ja vatkaa varovaisesti. Kaada vuokaan, laita uuniin ja paista 15 minuuttia. Tarkkaile silti huolellisesti uunia! Anna kakun jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilualustalle. Vatkaa vaniljakastike. Kuorruta kakku vaahdolla, mutta älä käytä kaikkea. Lisää osaan vaahtoa vähän elintarvikeväriä ja sekoita huolella. Muotoile vaahdosta sydän ja koristele vielä hopeakuulilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kauniista kommentistasi! Miksei äiti mukamas voisi juhlistaa muulloinkin. Eihän se mahdottomuuskaan ole. 😉 Kehut lämmittävät aina!:D