1.6.2015
Pohja:
175g Digestive-keksejä
50g mantelilastuja
75g voita
1 rkl ruokosokeria
Ripaus suolaa
Täyte:
2dl kermaa
1pss kakkumoussea (vanilja)
Maitoa
4liivatetta
3 tippaa sitruunanmehua
Mansikoita oman maun mukaan
Murskaa keksit ja mantelilastut hyvin. Sulata voi ja kaada keksien joukkoon. Sulamisen aikana ripottele päälle suola ja ruokosokeri. Painele muruseos vuoratulle vuoalle. Vatkaa kerma. Tee kakkumousse pussin ohjeen mukaisesti. Laita liivatteet likoamaan veteen. Lämmitä sitruunanmehu kattilassa ja sulata liivatteet joukkoon. Vatkaa kakkumousse ja kerma yhteen ja lisää liivate. Kaada puolet murupohjan päälle. Lisää purkkiin jäävään seokseen mansikoita ja kaada tämäkin seos kakulle. Anna jäähtyä muutama tunti ja tarjoile.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä