15.1.2014
n. 50kpl (määrä riippuu siitä, että kuinka paljon täytettä laittaa.)
n. 250 g kylmäsavulohta
200 g kylmäsavulohituorejuustoa
½ prk. kermaviiliä
½ tl. sitruunapippuria
hieman punasipulia
Tee näin:
Pilko kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko myös punasipuli. Sekoita tuorejuusto ja kylmäsavulohi keskenään ja lisää muutkin ainekset. Tarkista maku. Annostele täytettä lastujen päälle sen verran kuin itse tykkäät. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
On ne alkuvaiheessa, mutta kun olivat olleet yön yli jääkaapissa täyte päällä, niin olivat hieman pehmentyneet.