15.1.2014
n. 50kpl (määrä riippuu siitä, että kuinka paljon täytettä laittaa.)
n. 250 g kylmäsavulohta
200 g kylmäsavulohituorejuustoa
½ prk. kermaviiliä
½ tl. sitruunapippuria
hieman punasipulia
Tee näin:
Pilko kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko myös punasipuli. Sekoita tuorejuusto ja kylmäsavulohi keskenään ja lisää muutkin ainekset. Tarkista maku. Annostele täytettä lastujen päälle sen verran kuin itse tykkäät. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
On ne alkuvaiheessa, mutta kun olivat olleet yön yli jääkaapissa täyte päällä, niin olivat hieman pehmentyneet.