16.2.2014
125 g voita tai margariinia
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Päälle:
sokeria
kanelia
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa muna sekaan. Lisää vehnäjauho-leivinjauhe-vaniljasokeriseos. Sekoita tasaiseksi. Pursota haluamallasi tavalla ja ripottele päälle kanelia ja sokeria. Paista 175 asteessa n. 10 min tai kunnes pohja on saanut hieman väriä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos, että laitoit reseptin tänne. Herkullisia ja nopeita, jess! Ja mikä mainiointa, voi pursottaa suoraan leivinpaperille pellille. Näitä tehdään.