29.12.2013
Pohja:
n.20kpl suklaakeksejä
100g voita
Murenna keksit ja sulata voi mikrossa.
Yhdistä aineet.
Painele muruseos piirakka vuokaan reunoja myöten tasaisesti.
Suklaa g anache -täyte:
3dl kuohukermaa
300g tummaasuklaata
Kiehauta kerma kattilassa.
Paloittele suklaa erilliseen astiaan.
Kaada kuuma kerma suklaapalojen päälle.
Anna kerman lämmittää suklaapaloja hetki, sekoita.
Kaada suklaa ganache siivilän läpi keksipohjan päälle.
Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään tunnin verran.
Koristele, tai vähintäänkin tarjoile, piiras vadelmien tai vadelmasorbetin kanssa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä