30.10.2013
ainekset:
3 dl murskattuja mitä tahansa suklaatataikinasta tehtyjä keksejä
1 dl sokeria
0,75 dl voi- tai margariinisulaa
340 g pehmeää maustamatonta tuorejuustoa
2 tl raastettua sitruunankuorta
2 tl vaniliinisokeria
5 dl kermavaahtoa
säilykekirsikoita
kirsikkahilloa
1.Yhdistä keskikokoisessa kulhossa toisiinsa keksinmurut, 0,5 dl sokeria ja voi- tai margariinisula.Sekoita hyvin.Jaa muruseos yhdeksään osaan ja muotoile käsin leivinpaperin päälle yhdeksän leivospohjaa.Painele ne mahdollisimman tiiviiksi.Voit käyttää tukena pyöreää piparmuottia, niin saat pohjiin siistit reunat.Pane pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat tuorejuustotäytteen.
2.Sekoita isossa kulhossa toisiinsa tuorejuusto, raastettu sitruunankuori, vaniliinisokeri ja loput sokerista.Vatkaa seosta niini kauan että siitä tulee kuohkeaa.Vatkaa toisessa kulhossa kermavaahto ja sekoita juustoseos varovasti kermavaahtoon.Jaa valmis päällyste leivospohjille.
3.Asettele säilykekirsikat varovasti juusto-kermavaahtokerroksen päälle ja lusikoi kirsikoiden päälle hieman kirsikkahilloa.Pidä leivoksia jääkaapissa tarjoilemiseen saakka.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiva kun resepti innosti itse tykkäsin näistä kun kokeilin.=D