28.10.2013
2 1/2 dl rusinoita
7 dl jauhoja
3tl leivinjauhetta
vajaa tl suolaa
2 1/2 dl maitoa
2 1/2 dl kuohukermaa
vähän jauhoja taikinan pinnalle käsiteltäessä
hilloa päälle tarjottaessa
kermavaahtoa tarjoiluun
1.Lämmitä uuni 200 asteeseen.Lisää rusinat, jauhot, leivinjauhe ja suola kulhoon.Lisää sen jälkeen maito ja kerma.
2.Hämmennä seos tylpällä veitsellä, siitä tulee tahmeaa taikinaa.
3.Kumoa taikina jauhotetulle alustalle ja ripottele päälle vähän lisää jauhoja.
4.Painele taikinasta n. 3 cm paksuinen levy.
5.Irrota teeleivät taikinasta pyöreällä muotilla.
6.Paista teeleipiä uunissa n. 15 minuuttia.Tarjoa jokaiselle 2 teeleipää hillon ja kermavaahdon kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä