Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Leipomo Nutellaherkku

Puolukka-kesäkurpitsabrowniet

2.10.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17511_PA013839_600x600.jpg

Ainekset:
-5 dl vehnäjauhoja
-1 1/4 dl kaakaojauhetta
-2 dl suklaahippuja
-1 1/2 tl leivinjauhetta
-1 tl suolaa
-5 dl raastettua kesäkurpitsaa
-1 1/2 tl vanilijasokeria
-1 1/4 dl sokeria
-1 purkki pilttiä (esim. omena)
-2/3 dl öljyä
– n. 1 dl pähkinöitä (valinnainen)
-3 dl puolukoita
-1 rkl perunajauhoja
(-2 rkl sokeria)
– tomusokeria

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Yhdistä jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää joukkoon suklaahiput ja sekoita, kunnes ainekset ovat kunnolla sekaisin.
Yhdistä kesäkurpitsa, vanilijasokeri, sokeri, hedelmäsose ja öljy ja sekoita tasaiseksi.
Lisää kuivat aineet märkiin ja sekoita taikinaksi. Lisää halutessasi mukaan pähkinät. Kaada voideltuun ja kaakaojauhotettuun vuokaan. Taikina täytyy levittää, sillä se on hyvin paksua.
Sekoita puolukat, perunajauho ja halutessasi sokeri ja painele puolukat taikinan päälle. Paista 20-25 minuuttia, varo kypsentämästä liikaa!
Ripottele päälle tomusokeria ja tarjoa browniet vanilijajäätelön kera.

Erityisruokavaliot

MaidotonMunaton

Kategoriat

LeivoksetSyksy

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17511_PA013839_400x400.jpgLeipomo NutellaherkkuPuolukka-kesäkurpitsabrowniet
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17511_kakku_400x400.jpgLeipomo NutellaherkkuHiutalepavlova
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17511_jo_400x400.jpgLeipomo NutellaherkkuSydämelliset kuppikakut

Kommentit (2)

Krisu8
Kinuskileipomo Krisu8
4.10.2016 16:55

Kinuskiemo: Käytin syvää peltiä, kun ei ollut enää sopivan kokoista vuokaa kotona. Joskus olen käyttänyt vuokaa, silloin se oli 20cm x 30cm.
Nyt on ikäkin laitettu leipomon esittelyyn. (;

Kinuskiemo
3.10.2016 14:07

Kuulostaa herkulliselta. Suklainen kesäkurpitsalla mehevöitetty taikina taltuttaa varmasti puolukasta liian kirpeyden. Nokare jäätelöä päälle, niin namskis! 🙂

Minkähän kokoinen vuoka sinulla oli tuossa ?

Huomasin, että osallistut Nuorten tempaukseen. Olisi kiva, jos käväisisit vielä täydentämässä leipomosi esittelyyn syntymävuotesi tai laittaisit ikäsi reseptin johdantoon. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa