25.4.2015
Marenki:
3 munanvalkuaista
2 dl sokeria
2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
Täyte:
2 dl kuohukermaa
250 g mansikoita (pakaste)
Koristelu:
hedelmiä
marjoja
kukan terälehtiä
Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Paahda kaurahiutaleet pannulla ja vispaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten ja kääntele paahdetut kaurahiutaleet sen jälkeen mukaan. Pursota marenki 23x13cm kokoisiksi suorakulmioiksi. Paista pohjia n. 1 tunnin. Sammuta uuni ja avaa luukku hieman raolleen jotta se jäähtyy hiljalleen (tämä estää sitä halkeilemasta).
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä