21.9.2014
Huuhtele pihlajanmarjat ja poista isoimmat oksat ja lehdet.
Huuhtele ja lohko omenat.
Lisää kattilaan noin 1,5 litraa vettä, omenat ja pihlajanmarjat.
Kiehauta ensin ja sitten väännä levy kolmoselle.
Kun omenat ovat pehmeät (mulla lähes muusautuneet), siivilöi omenat ja marjat pois.
Älä nosta kattilaa enää liedelle.
Sekoita kuumaan mehuun haluamasi määrä sokeria tai muuta makeutusainetta.
Pullota kuumina pestyihin lasipulloihin tai jäähtyneenä pakastuksen kestäviin muovipulloihin.
Säilytä viileässä, jos käytit lasipulloja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä