Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo L4nttu

Hunajainen omenakakku

6.10.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18844_IMG_3297_600x600.jpg

200 g voita
1,25 (-1,5) dl juoksevaa hunajaa
3 munaa
1 dl (sokeritonta, itsetehtyä) omenasosetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta

Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.

Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Vatkaa voi ja hunaja vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin sekoittaen.

Lisää taikinaan vuorotellen jauhoseosta ja omenasosetta.

Paista uunin keskitasolla 45-55 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.

Kategoriat

KahvikakutSyksy

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18844_IMG_3297_400x400.jpgL4nttuHunajainen omenakakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18844_IMG_2852_400x400.jpgL4nttuPihlajanmarja-omenamehu

Kommentit (1)

L4nttu
Kinuskileipomo L4nttu
9.10.2014 12:19

Piti vielä sanomani, että mitä noin viikon kuluttua hunajan maku pääsee kunnolla esille.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa