6.10.2014
200 g voita
1,25 (-1,5) dl juoksevaa hunajaa
3 munaa
1 dl (sokeritonta, itsetehtyä) omenasosetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.
Vatkaa voi ja hunaja vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin sekoittaen.
Lisää taikinaan vuorotellen jauhoseosta ja omenasosetta.
Paista uunin keskitasolla 45-55 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Piti vielä sanomani, että mitä noin viikon kuluttua hunajan maku pääsee kunnolla esille.