18.6.2015
Marenki
Marengin voit valmistaa millä tahansa itsellesi tutulla reseptillä – tämä on nyt minun käyttämäni versio.
Raparperihilloke
Mikäli käytät tuoretta raparperia, lisää kattilan pohjalle vettä noin 3 rkl. Käytin itse täysin jäässä olevaa raparperia, enkä lisännyt vettä. Keitä, kunnes raparperi on hajonnut täysin palasiksi ja seos muistuttaa hilloa. Lisää sokeri ja keitä vielä hetki. Anna jäähtyä täysin. Hilloke saa olla aika jähmeää, ettei se kastele marenkia liiaksi.
Täyte
Lisää vaniljasokeri kermaan ja vatkaa vaahdoksi. Notkista lusikalla rahka ja sekoita kermavaahtoon.
Kun marenki ja hilloke ovat jäähtyneet, kokoa pavlova seuraavasti:
Lusikoi ensimmäisenä marengin päälle raparperihilloke. Lisää sen jälkeen päärynä-kinuskikermavaahto. Koristele mansikoilla. Hyvää kesää!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos tervetulotoivotuksesta! 🙂 Jotenkin tämä pavlova on niin minun tämän kesän suosikki, että ei haittaa keittiössä vietetty aika sen äärellä! Marengin paistuessahan sitä kitkee mökillä vaikka vähän kukkapenkkiä 😉