Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Kurrrmeeta kokkausta

Täytetyt keksit suklaakuorrutteella (maidoton, munaton)

21.1.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15732_FSCN0232_600x600.jpg

Keksitaikina:

100 g kasvismargariinia
1 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 dl tomusokeria
0,5 dl Sunnuntain Kuohkeaa vispiä
0,5 dl hedelmäsosetta (sokeriton)
0,5 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja

Vatkaa sokerit ja pehmeä margariini kulhossa. Vatkaa vispi ja lisää vispi sokeriseokseen. Lisää sose kulhoon ja sekoita. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää jauhoseos muutamassa erässä taikinaan. Lisää vehnäjauhoja maltilla, jos taikina on liian löysää.
Tee taikinasta pallo, laita kulhon päälle kelmua ja laita taikina jääkaappiin noin tunnin ajaksi.

Täyte:

100 g maustamatonta soijatuorejuustoa
0,5 dl mansikanmakuista tomusokeria
ripaus suolaa
muutama Marianne- karkki murusina

Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Keksien valmistus:

Laita osa jääkaapissa olleesta keksitaikinasta jauhoitetulle pöydälle, kauli taikinasta 1 cm paksu levy. Ota taikinalevystä piparimuotilla keksejä parillinen määrä. Nosta puolet kekseistä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä yhden teelusikallisen verran täytettä keksin keskelle. Nosta loput keksit täytteen päälle, painele sormella pehmeästi keksin reunoja. Valmista lopputaikinasta samalla tavalla täytettyjä keksejä. Paista keksejä 200- asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan, kunnes keksien reunat ovat saaneet hiukan väriä.

Keksien koristelu:

100 g tummaa, maidotonta suklaata
1 rkl kasvisrasvalevitettä
koristerakeita

Sulata suklaa ja lisää kasvirasvalevite suklaan joukkoon. Levitä suklaata jäähtyneiden keksien päälle, ripottele koristerakeita suklaan päälle. Tarjoa keksit rakkaalle tai ystävälle kahvin kanssa. Säilytä keksit jääkaapissa.

DSCN0225

Kategoriat

Pikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15732_DSCN0281_400x400.jpgKurrrmeeta kokkaustaAntskun Hitoksee ihanat muffinssit jätskillä ja suklaakermalla
15
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15732_FSCN0232_400x400.jpgKurrrmeeta kokkaustaTäytetyt keksit suklaakuorrutteella (maidoton, munaton)
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15732_WP_000506_400x400.jpgKurrrmeeta kokkaustaPiparinen vadelma-mansikkaglögikakku

Kommentit (2)

Heippa86
Kinuskileipomo Heippa86
22.1.2014 20:21

Käytin Pandan Hurmaava Tumma suklaata. Marianne- karkit ovat myös maidottomia.

soja
Kinuskileipomo soja
22.1.2014 17:56

mitä suklaata käytit? noita maidottomia kun ei niin kovin paljoa ole?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa