4.2.2014
Muffinsseihi tullee:
1 desi vehnäjauhoi
1 teelusikalline leivinjauhoo
35 grammaa semmost maidotonta tuorejuustoo (soijatuorejuusto)
1 ruokalusikalline sokeria (tummaa, ukko sano ett miun pitäs vähä kattoo linjoi)
1 teelusikalline vaniljasokruu
ripaus suolaa
loraus öljyä
3, 5 ruokalusikallista lehmätöntä maitoo (kasvimaito, eism. soijamaito)
50 grammaa maidontonta, tummaa suklaat (esim. Pandan Hurmaava Tumma)
Sit siihe jäätelöö tullee:
0,5 desiä lehmätöntä maitoo (esim. soijamaitoa tai kauramaitoa)
itetehtyy kinuskia
1/4 purkkii maapähkinävoita (semmone mis on oravan kuva 🙂 )
1 desi maidotonta kermaa vatkattuna (esim Sunnuntain Kuohkea vispi)
ripaus sokruu
Siihe itetehtyy kinuskii laitat:
1 desi fariinisokerii
1 desi maidotonta kermaa (esim Sunnuntain Kuohkea vispi)
Iha hitoksee ihanaa kermaa suklaan kans siihe päälle sit! (Esim. Sunnuntain Kuohkea vispi ja maidoton tumma suklaa, esim. Pandan Hurmaava Tumma, vatkaa kerma, sulata suklaa, lisää sulatettu suklaa kerman joukkoon.)
Em mie tiiä, mist sie sen tiiät, mut tällee ne muffinssit sit tehhää!
Ekaks sie teet sen muffinssitaikinan, sekotat ne jauhot ekaks ja sit sekotat nää muut jutut (loput ainekset) sekasin. Sit sie laitat niit jauhoi tähä kulhoo, mis on nää muut jutut (soijatuorejuustoseos). Sulata sit se suklaa ja lissää suklaa muffinssitaikinaa. Sit sie laitat sitä taikinaa iha pikkase ihaniin muffinssivuokii (reilu ruokalusikallinen paperisen muffinssivuoan pohjalle), mis on hitoksee hymiöit ja paistat niit uunissa, ei iha hitoksee kuumas uunis kuiteskaa, sillee sopivaks (175- astetta noin 10 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä).
Sit sie teet sen kinuskin, laitat sokerin ja kerman kattilaan ja keität sitä (15-20 minuuttia). Tarkemman kinuskitekoohjeen sie löyvät Kinuskikissan sivult 🙂 .
Sit ku se kinuski on siin levyllä, sie sekotat ne oravajutut keskenään eri kulhos (vatkaa kuohkea vispi sokerin kanssa, sekoita maapähkinävoi sekä soijamaito keskenään, lisää vatkattu kerma maapähkinävoiseokseen). Laita sit se kinuski sinne sekaa (maapähkinävoi-kermaseokseen) ja sekota iha hitoksee (sekoita seosta kunnolla).
Laita sit sitä oravajuttua (maapähkinävoi-kermaseos) niihi iha hitoksee ihaniin muffinssien päälle ja laita ne jääkaappiin muutamaks tunniks.
Sit ku ne jäätelöt on kovettunu siihe päälle, nii pursota suklaakermaa siihe päälle.
Iha hitoksee miuta jännitti, ett millasii näist sit tullee. Mie luulin ett mie romahan, mut hyviä niist tuli. Miu ukko ja Maikku ainaskii tykkäs 🙂 🙂 🙂 !
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos 🙂