14.2.2014
Kakku:
200g pehmeää voita
2 dl ruokosokeria
2 kanamunaa
3,5 dl venhäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa
150g marianne murskaa
1 dl makeaa omenasosetta
Kuorrutus:
3 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 dl tavallista tomusokeria
2-5 rkl vettä
pinnalle: sydänrakeita tai nonparelleja
Paista kakku 175 asteessa 40-50 minuuttia.
Irrota kakku vuoasta,. Tee kuorrute. Kakku jäähtyy sillä aikaa hieman.
Lisää tarvittaessa vettä kuorrutteeseen. Levitä kakun päälle.
Huom! Kuorrute jämähtää nopeasti, joten kannattaa heti päällisen levityksen jälkeen lisätä nonparellit tai rakeet.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä