1.2.2014
Ainekset
100 g margariinia
1/2 dl maitoa
2 rkl siirappia
2 dl kaurahiutaleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl fariinisokeria
2 tl leivinjauhetta
80 g tummaa suklaata
n. 1 dl pekaanipähkinöitä
n. 1 dl ranskanpastilleja
Sulata margariini kattilassa ja jäähdytä. Lisää joukkoon maito ja siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä ne rasvaseokseen. Rouhi pekaanipähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita ne sekä ranskanpastillit taikinan joukkoon. Nostele taikinasta pieniä nokareita pellille. Nokareita kannattaa hieman litistellä, jos ne ovat kovin korkeita. Paista keksejä 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiva liinukka, kun kokeilit reseptiä. Toivottavasti maistuu=)