Kinuskileipomo kukkopilli

Kategoria: Joulu,  Konvehdit ja makeiset Nähty 8896 kertaa
 
19.12.2013
 
2 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIMangoiset suklaakonvehdit


Tämä oli ensimmäinen kertani, kun tein itse suklaakonvehteja. En kuitenkaan usko, että se jää viimeiseksi, koska niin hauskaa puuhaa se oli. Mango konvehdeissa ei ehkä tuo heti joulua mieleen, mutta itse suurena mangon ystävänä päätin kokeilla tätä yhdistelmää. En ollut ikinä temperoinut suklaata, enkä omista siihen tarvittavia välineitä, joten yrityksessäni oli monta juttua, jotka olisivat saattaneet mennä pieleen. Kuitenkin mielestäni onnistuin oikein hyvin. Saa nähdä riittääkö näistä joululahjaksi vai päätyykö parempiin suihin:)

n. 15 kpl
200 g tummaa suklaata
80 g valkosuklaata
3/4 prk mangososetta

Temperoi tumma suklaa. Täytä sillä muotin kolot. Käännä muotti ylösalaisin, jotta ylimääräinen suklaa valuu pois. Anna kuorien jähmettyä. Kuumenna mangosose kattilassa ja sekoita joukkoon valkosuklaa. Jäähdytä täyte. Lusikoi täytettä konvehtikuorien sisään. Sulje konvehdit tummalla suklaalla. Anna kovettua ja irrota konvehdit muotista.