19.12.2013
n. 15 kpl
200 g tummaa suklaata
80 g valkosuklaata
3/4 prk mangososetta
Temperoi tumma suklaa. Täytä sillä muotin kolot. Käännä muotti ylösalaisin, jotta ylimääräinen suklaa valuu pois. Anna kuorien jähmettyä. Kuumenna mangosose kattilassa ja sekoita joukkoon valkosuklaa. Jäähdytä täyte. Lusikoi täytettä konvehtikuorien sisään. Sulje konvehdit tummalla suklaalla. Anna kovettua ja irrota konvehdit muotista.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Sain konvehdit paketteihin ja annettua lahjaksi, mutta pari herkkua oli kuitenkin pakko maistaa:)