19.12.2013
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata
1 1/2 dl kuivattuja aprikooseja
appelsiinimehua
Laita aprikoosit appelsiinimehuun likoamaan. Rouhi suklaa. Pilko aprikoosit suunnilleen rusinan kokoisiksi paloiksi.
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita vaahtoon. Lisää suklaa ja aprikoosit taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voisko appelsiinimehun sijasta käyttää rommia?