7.7.2016
200 g kaurakeksejä tai savoiardikeksejä
0,5 dl vahvaa kahvia
3 dl raparperisosetta (raparperia, sokeria, kanelia)
5 kananmunaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
sokeritonta kaakaojauhetta
Erottele munista valkuaiset ja keltuaiset erillisiin astioihin. Vatkaa valkuaiset napakaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaisvaahdon sekaan tiramisu tasaiseksi ja lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti sekoittaen.
Kasaa tarjoiluastiaan ensin kerros keksejä. Voit halutessasi hieman murentaa niitä. Voitele keksit kahvilla.
Lisää keksien päälle puolet raparperisoseesta ja sen päälle puolet mascarponevaahdosta. Toista kerrokset toiseen kertaan. Siivilöi päälle kunnon kerros kaakaojauhetta. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia, mieluummin yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä