7.7.2016
4 nektariinia
3 rkl voita
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Kanelikerma:
2 dl vispi- tai kuohukermaa
sokeria maun mukaan
2 rkl sitruunamehua
1-1,5 tl kanelia
Halkaiset nektariinit ja poista kivet.
Sulata paistinpannulla voi ja lisää sokeri ja mausteet voisulaan. Anna niiden sulautua voihin keskilämmöllä ahkerasti sekoittaen.
Paista nektariininpuolikkaita maustevoissa välillä käännellen kunnes ne ovat pehmenneet, saaneet hieman väriä ja makua.
Tee hedelmien paistuessa kanelikerma. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri, sitruunamehu ja kaneli ja sekoita tasaiseksi.
Nosta hedelmänpuolikkaat tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman paistolientä. Anna hedelmien jäähtyä, kunnes ne ovat haaleanlämpimiä. Lisää mukaan kermavaahto ja tarjoile heti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämä onkin helppo ja makea lopetus grillaussessiolle. Tulee aivan yhtä hyvää omilla mausteilla.