11.5.2020
Hienonna muna haarukalla kulhossa. Hienonna joukkoon voi ja tomaattipyree ja sekoita tasaiseksi ”munavoiksi”. Mausta kevyesti.
Voitele toinen puoli piirakkapohjasta munavoilla. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne munavoin päälle.
Valuta sardiinit ja hienonna ne kulhossa haarukalla. Sekoita sardiinien joukkoon sipuli, tilli ja sitruunankuoriraaste. Tarvittaessa lisää liraus sitruunamehua. Levitä sardiinit tomaattien päälle tasaisesti.
Tee savusilakkatäyte: Irrota silakoista lihat kulhoon. Siivuta purjo. Ryöppää tarvittaessa nokkoset/pinaatti, puristele kuivaksi ja pilko. Hienonna keitetty muna haarukalla.
Lisää kaikki täytteen ainekset kulhoon silakanlihan kanssa ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte piirakkapohjan toiselle puoliskolle.
Riko raaka kananmuna kulhoon ja sekoita sen rakenne rikki. Lisää kulhoon juustoraasteet ja sekoita tasaiseksi. Kaada muna-juustomassa tasaisesti koko piirakan päälle. Paista piirakka uunin alakeskitasolla 200 ºC n.35 min, kunnes pinta on kauniin värinen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä