Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo KrisseRa

Juustoteeleivät

24.1.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Juustoteeleivät8pieni_600x600.jpg

n. 12 kpl

2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhoja
1 dl juustoraastetta
50 g sulatettua margariinia tai 0,5 dl öljyä
2,5 dl maitoa

Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään kulhossa. Lisää margariini/öljy ja maito. Sekoita vain sen verran, että taikinasta tulee tasainen.
Lusikoi taikinasta kokkareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele kokkareet litteiksi jauhotetulla kädellä. Pistele leipäset haarukalla.
Paista 225 asteessa n. 15 min.

Kategoriat

Leivät, sämpylät ja rieskatMuut suolapalatSuolaiset pikkuleivät

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Mustikkapannacotta_400x400.jpgKrisseRaMustikkapannacotta ja mustikkakastike
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Viinirypälekeikauskakku_400x400.jpgKrisseRaViinirypälekeikauskakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Marjavaahto_400x400.jpgKrisseRaVatkattu mehuhyytelö
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Juuressämpylät_400x400.jpgKrisseRaJuuressämpylät
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Kookosmelonipirtelö_400x400.jpgKrisseRaKookos-vesimelonipirtelö
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Mantelikirsikkakakku_400x400.jpgKrisseRaManteli-kirsikkateeleipä/kakku

Kommentit (6)

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
28.1.2015 13:42

Hienoa kuulla Soja. Eikä varmaan ollut paljon ylimääräistä vaivaa keitonteon lisäksi.

soja
Kinuskileipomo soja
28.1.2015 13:30

tein näitä eilen bataattikeiton seuraksi, ja kylläpä maistui =)

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
25.1.2015 22:11

Miksei puolukkaa tai mitä nyt sattuu kotona olemaan, kinkunmurusia, ne ikuiset juustonjämä, voisi koittaa vaikka pienellä määrällä raejuustoa jne. Tärkeintä näissä on mielestäni se, että kun iltateen aikaan rupeaa tekemään mieli lämpimäistä, niin 1/2 tunnin päästä mieliteosta pöydässä on sekä tee että teeleivät. Ilman suurempaa leipomista tai aineiden ostelemista.

murunen
25.1.2015 21:28

Minäpä taidan piilottaa taikinaan yllätykseksi muutaman puolukan? Tuli mieleen, kun Kinuskiemo mainitsi leipomoesittelyssä puolukat.

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
25.1.2015 12:45

Juuri helppouden ja nopeuden takia leivonkin näitä usein iltapalaksi. Alkuperäiset teeleivät leivotaan pelkästä vehnäjauhosta, joten eiköhän sen kaveriksi voi laittaa mitä tahansa kaapista löytyvää jauhoa. Ohrajauhoja en itse ole kokeillut, hiivaleipäjauhoja ja sämpyläjauhoja kylläkin.

Kinuskiemo
25.1.2015 12:28

Tästä ei pienten leipien leipominen enää helpommaksi voi tulla. Sekoita ainekset, nostele lusikalla pellille, paista ja pistele lämpiminä parempiin suihin! Nam! Näitä nyt joukolla leipaisemaan! Kiitos reseptistä! 🙂

Juuri tällä hetkellä kaapista ei löydy grahamjauhoja, aion korvata ohrajauhoilla. Oletko kokeillut?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa