KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo KrisseRa

Hunajasima

11.5.2020

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Hunajasima_600x600.jpg
3 l vettä
350-400 g hunajaa
1-1,5 sitruunaa
1-2 kanelitankoa
0,5 tl katajanmarjoja
0,5 tl kuivahiivaa
Pulloon:
1 tl sokeria
rusinoita
Pese sitruuna hyvin (tai käytä luomua) ja kuori se ohuelti perunankuorimaveitsellä. Purista mehu.

Annostele kattilaan vesi, hunaja, sitruunankuoret ja -mehu, kanelitanko ja katajanmarjat. Kiehauta ja anna sen jälkeen hiljalleen jäähtyä sammutetulla liedellä, kunnes liemen lämpötila on 42 ºC.  Sekoita joukkoon kuivahiiva ja anna seistä huoneenlämmössä 1 vrk.
Laita simapullojen pohjalle lusikallinen sokeria ja rusinoita. Siivilöi sima pulloihin ja anna olla jääkaapissa n. viikon. Kun rusinat ovat nousseet pinnalle, sima on valmista nautittavaksi.

Erityisruokavaliot

GluteenitonMaidotonMunatonPähkinätön

Kategoriat

Juomat

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa