
 Kinuskileipomo  KrisseRa
Kinuskileipomo  KrisseRa 11.5.2020
Annostele kattilaan vesi, hunaja, sitruunankuoret ja -mehu, kanelitanko ja katajanmarjat. Kiehauta ja anna sen jälkeen hiljalleen jäähtyä sammutetulla liedellä, kunnes liemen lämpötila on 42 ºC.  Sekoita joukkoon kuivahiiva ja anna seistä huoneenlämmössä 1 vrk.
Laita simapullojen pohjalle lusikallinen sokeria ja rusinoita. Siivilöi sima pulloihin ja anna olla jääkaapissa n. viikon. Kun rusinat ovat nousseet pinnalle, sima on valmista nautittavaksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä