Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo KrisseRa

Broileripiirakka

15.2.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_HPIM0713_600x600.jpg

Joko ruokaisa päivällinen tai illanistujaisen herkku.

Pohja:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1 tl leivinjauhoja
100 g margariinia tai voita
1/2 dl maitoa
Täyte:
450 g broilerin suikaleita
1/2 rkl öljyä
1/2 purjosipulia
1/2-1 punaista paprikaa
ripaus yrttimaustetta, paprikaa, soijakastiketta ja currya
1 dl suolapähkinöitä
1 tlk (2 dl) ruokakermaa
1 kananmuna
1/2 dl makeaa chilikastiketta
100 g juustoraastetta

Sekoita pohjan kuivat aineet. Lisää sulatettu rasva ja maito ja sekoita varovasti. Painele taikina leivitettyyn vuokaan ja seisota sitä jääkaapissa n. 15-20 min. Esipaista piirakkapohjaa 10 min uunin alatasolla 200 asteessa.Valmista täyte.
Paista broilerinsuikaleet kypsäksi ja siirrä ne paistinpannulta toiseen astiaan. Kuullota suikaloidut purjo ja paprika paistinpannulla.Mausta seos valitsemillasi mausteilla ja makealla chilikastikkeella. Siirrä broilerinpalat takaisin pannulle.
Sekoita ruokakerma ja muna keskenään.
Jauha suolapähkinät morttelissa.
Levitä piirakkapohjallesi purjo-paprika-kanaseos. Kaada päälle suolapähkinät. Lisää täytteeseen muna-kermaseos. Ripottele pinnlle juustoraastetta.
Paista piirakka uunin alatasolla n. 30 min.

Kategoriat

Suolaiset piirakat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Mustikkapannacotta_400x400.jpgKrisseRaMustikkapannacotta ja mustikkakastike
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Viinirypälekeikauskakku_400x400.jpgKrisseRaViinirypälekeikauskakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Marjavaahto_400x400.jpgKrisseRaVatkattu mehuhyytelö
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Juuressämpylät_400x400.jpgKrisseRaJuuressämpylät
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Kookosmelonipirtelö_400x400.jpgKrisseRaKookos-vesimelonipirtelö
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Mantelikirsikkakakku_400x400.jpgKrisseRaManteli-kirsikkateeleipä/kakku

Kommentit (6)

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
22.5.2019 21:16

Melkein neuvoisin tekemään kaksinkertaisena. Jos aineita jää yli, voit laittaa lopuista muffinsipellillä tai -vuoissa sellaisia pikku ennakkomaistiaisia. Itse ten yleensä pellille 1,5 kertaa piirakkavuoan, mutta varma on aina varmaa.:)

Kirsi Tillikainen
21.5.2019 06:05

Hei jos tekee pellillisen (n.38×36 cm) niin paljonko lisätään aineita?

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
24.4.2019 17:18

Vuoka, jota itse käytin oli 27 cm piirakkavuoka.

Kirsi Tillikainen
24.4.2019 12:32

Hei. Onko vuoka minkä kokoinen?

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
16.2.2015 23:42

Hyvä että miellytti. Tee vaan molemmat, kun on aikaa.

mirksu
16.2.2015 20:11

Hiihtolomalle etsiskelen juuri jotain ruokaista suolaista tarjottavaa. Tämä vaikuttaa herkulliselta. Mietin nyt tätä tai noita Kinuskikissan makeita chilisämpylöitä. Tai saatan tehdä molempia, kun useampi päivä kuitenkin on ja on kiva tehdä nyt jotain uutta lomalla. Kiitti reseptistä. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa