7.7.2016
3 munanvalkuaista
0,5 dl ruokosokeria
100 g kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhoja
50 g voita sulatettuna
10 kpl säilykekirsikoita
Täyte:
100 g Lemon Curdia
50 g vaniljatuorejuustoa
50 g valkosuklaataLämmitä uuni 175 °C.
Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi. Paloittele kirsikat.
Sekoita munanvalkuaisia lukuun ottamatta muut ainekset kulhossa. Lisää lopuksi munanvalkuaisvaahto kulhoon niin, että seoksesta tulee tasainen. Annostele leivinpaperilla peitetylle uunipellille vajaa ruokalusikallinen taikinaa. Muista annostella väljästi, koska keksit leviävät uunissa.
Paista keksejä n. 8 minuuttia. Jäähdytä ne mielellään leivinpellin päällä.
Sekoita täytteen Lemon Curd ja tuorejuusto. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa ja lisää sekaan. Pursota täyte keksien päälle. Jos haluat kerroskeksejä eli täytteen kahden keksin väliin, kannatta tuplata keksien määrä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä